Wednesday, May 26, 2010

:: Mode Tak Sabar Nak Kahwin ::

..wee...esok sy on leave..!!
doakan sy selamat sampai di ipoh yer..bukan apa, takut jugak kan time2 genting mcm ni..harap2 dijauhkan la dr semua benda2 yg x baik..even for the time being pn, sy dah cuba2 menjarakkan sikit sy dgn nizam..saja jer..nak simpan kemanisan yang ada..ahakss...
..so..
petang ni sy akan bertolak balik ipoh..x sabar rasanya nak jumpa ayah dengan mama..eventhough ayah n mama sejak akhir2 ni asyik duk call jer..rasanya cam lebih 10x lam satu hari kot..hehe..rindu jugak nak jumpa..jumaat ni nak g shopping barang kawin dgn mama..yess..!! barang kawin??? apa lagi??? tudung dgn bunga telur la wak..hehehe..lepas tu settle da semua..tunggu nak duduk atas pelamin jer...
..x sabarnya...
bila da tinggal 10 hari ni, baru la terasa kehangatannya...hahahaha..apakah itu?? kehangatan majlis laaa..waaa..mcm ni rupanya rasa org nak kawin..mcm2 ada..sampaikan bila org tanya "apa rasa", xtahu dah nak jawab apa..sbb mmg speechless giler..
..yg penting..
sy nak balik ipoh jap lg..yeah!!..
..next week da kena travel kl-miri-kuching-miri-honeymoon'ing'..hehe..




No comments:

Post a Comment