Wednesday, May 5, 2010

..self-argument..

..haha..kenapalah hari ni x banyak sgt keja..sy x suka hidup x byk keja sbb bila x banyak keja, kita akan jd byk berfikir..which is not sooooo good..aiyaaa..sebulan lagi..hiksss..yup..sebulan lg..sudah boleh bergelar "Puan Azimah"..dulu nak sgt..skrg..amik ko..hehe..
-
-
boleh x kalau sy nak ckp sy takut nak kawin..semlm punyalah byk berfikir smpi boleh terfikir.."betul ke aku ni da nak kawin??"..cemana lah soalan tu boleh keluar..gila namanya..tp apa2 pun, sebenarnya sy sg seronok nak kawin, tambah2 dengan org yg dah 7 thn dgn sy..smpikan masa nak hantar kad dgn zakuan 9pantai) aritu, dia boleh ckP "NASIB BAIK KO KAWIN DENGAN ORG YG SAMA, KALAU X, XTAHU LAH AKU NAK CKP APA.."..ahakss..Alhamdulillah..ni semua terjadi berkat doa korang juga..
-
-
sy baru jer menjelajah facebook..hmm..tiba terjumpa gambar2 yg da lama sy x tgk..hehe..To Mr Azman, sorry, sy curi hasil kerja awk..curi pun gambar yg ada nizam je..sbb da lama x tgk dia tunjuk skill main futsal..mmm??skill kee????heheh..skill kot..star la katakan..tp star ke?? ermm..zaman muda2 time kurus dulu star la jugak..skrg perut da mcm 2 bulan preggy kot..agagaga.."sorry abg, kmk guro jak!"..hehe..
so here we go..

..pemakaian key adalah wajib..penuh bergaya nampak..

ada gaya kah??


36..his fav number..jgn tanya kenapa, sbb sy sendiri pun xtau apa sebab dia suka sgt number 36 tu.."abg, baju yg ada tulis AZIE tu ada lg x??"..hehe

oitttt...berpada2 sikit boleh x????karang tercabut lutut..hikss..

dah abis tgk gambar..layan clip vid plak..layan jerlah..




haaaaaaa......ada lg clip vid ni..waaa..sgt2 terharu..this clip was dedicated by mr fiance masa dia boring2 keja dgn inai dulu..boring ker rindu???ahaksss..susah betul lelaki ini nak mengaku..saper2 yg x pernah tgk azimah time kurus..boleh la tgk..sebenarnya terjumpa balik vid ni kat you tube..sweet...:D..



grrrr.....bosannya kt ofis..nak balik..
-
-
sebelum balik kena report dulu, karang kena denda lg mcm semlm..harus mmg lena tido..daaa~~

No comments:

Post a Comment