Thursday, May 6, 2010

..My Flash Back..Tribute To My BFFs..

...Bila tgk gambar ni..

Ramlah-Izatil-Nad

..RINDU!!..sgt2 rindu zaman belajar kat universiti dulu..wish that i can just turn back time..huhu..mmg sah2 xkan berlaku kejadian mcm tu..skrg semua dah ada keluarga masing2..tp yang bestnyer eventhough semua dah berfamily, we still lg keep in touch..bangga kan kalau ada kawan2 yg mcm ni..boleh share masalah without any doubt..boleh berkongsi kegembiraan tanpa ada perasaan jengkel di hati masing2..boleh kongsi rasa sedih sama2..this is what i called BFFs..Yup..
.
.
Ikut turn mcm nama kat atas la ek..(tak membawa maksud apa2 sbb syg kita kat korang sama rata jer..xda lebih, dan xda kurang..ahakss)
.
.
RAMLAH
..dia ni housemate sy masa 3rd year..mula2 masuk bilik mcm garang giler minah ni..mana taknya..masuk2 jer sy panggil dia akak..tang tu jugak dia jawab "KO X PAYAH NAK BER"AKAK" DENGAN AKULAH..GELI AKU"..cett..hehe..~~tp ko memang bestlah ramlah..walaupun kadang2 aku jeles bila ko selalu bervoice chat dgn laki aku..dgn aku dia xnak plak vc..hehe..tp apa2 pun aku mmg syg ko..aku paling syg ko bila ko dgn drastiknya ikhlas bwk aku naik moto ko semata2 nak g beli seluar levi's kat megamall..salute kat ko ramlah..ko mmg minah rempit..~~sekarang ramlah dah jadi seorang mama..mama kepada Baby Dhiya Firas yang comel..~~aku doakan ko bahagia dunia akhirat ramlah~~
.
.
Izatil (TIE)
..tie ni plak kawan sy dr 1st year lagi..hehe..teringat plak jumpa time orientasi..almaklumlah..time tu mana la ada kawan, so apalagi..walaupun malu2, terpaksa lah jugak tegur saper2 jer kat depan, kalau x, nanti xda plak org nak teman makan..hehehe..best jd kawan tie ni sbb dia tersgtlah sempoi..tp sesempoi dia ni, saper yg sangka ramai giler peminat dia..ahaks..tp nak buat mcmana..last2 ANAZ jugak yg berjaya menambat hati tie ni..~~Anaz mmg cool~~tie ni dulu kitorang panggil dia tie ganaz..kalau nizam plak suka panggil dia itik..sbb suka buat ayat "itik mung!"..hehe..~~bengong betulla tie ni..oppssss..gegege..tp mu ttp cute tie!..~~pengakhir zaman sy dkat USM ditemani tie..tie lah jiwa dan raga sy (selain laki sy tuh)..ahakss..~~sekarang : tie dah selamat menjadi isteri kepada Anaz..utk tie : semoga berjaya in making babiessss yang comel supo mung..hehe..~~
.
.
Nad
..ermm..nad ni kira sama batchlah dgn tie..kitorang pun jumpa time orientasi..duk sebelah2..dia nilah pendengar plg setia tuk masalah sy..smpi skrg..tp nad ni garang gak..x pasal2 nnti kena membebel dgn dia..tp sy suka dgr bebelan nad..kalau tgk time tu, mulut dia muncung mcm mulut burung..cute sgt..~~sbb tu asyraf suka kot nad~~..hehe..~~thanx nad tuk semuanya..kalau nad xda, xtau lg nak keluar dgn saper kat kl ni..~~nad ni byk kisahnya kat USM dulu, tp xleh lah citer..sbb nad ni jenis secretive..so sy pun kena jd mcm dia jugak..;)..nak dijadikan citer..kalau nak cerita rahsia apa2, citerlah kat nad..confirm selamat..~~sekarang : nad dah jadi wifey to asyraf..tuk nad : selamat buat anak jugak..hehe..jgn sedih2, nnti asyraf baliklah..~~
.
.
Salmia
..kak mia..!! sy xda pic kak mia..sadis2..amik time sy kawin nnti ek!..hehe..kak mia pun sgt best..kenal lg rapat masa amik master sama2 dulu..(walaupun sy separuh jalan jer..sbbnya sy xnak nnti xda kawan bila kak mia dgn tie da abis)..egegege...kalau kat USM dulu, kak mia ni selalu jd driver kitorang..sbb dia jer yg expert bwk keta manual..~~kak mia ingat lg x kita g double date kat megamall dulu??..hehe..cute kan..g tgk narnia..kakmia-fadhil, sy-nizam..naik bas plak tu..mmg xda keja..da la duit ciput jer..hehe..~~sekarang : kak mia dah selamat jd wife kpd fadhil, n mummy to tasha yg comel!!..geram!..hehe~~
.
.
..kalau nak cerita kisah kitorang mmg x abis kan..apa2 pun, nilah kawan sy dunia akhirat..kawan yg sentiasa mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan kawan yang lain..Untuk ramlah, tie, nad dan kak mia..thanx for everything..xda apa yg sy dapat balas selain menjamu nasi minyak je nnti..heheh..harap we'll always be BFFs..i love u girls..alwayz..nnti kita buat gathering "Kelab Ibu-ibu Mengandung"..hehe..

No comments:

Post a Comment