Friday, March 19, 2010

..Kerja Separa Waras..

..teringin sgt nak berkongsi kejadian tuk bukan sekian kali nya..tp dah byk kali..Azimah buat keja senget lagi..tempoh 2 bulan lg dah cukup buat sy hilang separuh dr kewarasan akal fikiran sy..hehe..kalut..kelam-kelibut semuanya..benda ni start dr minggu lepas lg, sy dah mula rasa x senang duduk..baju tuk majlis kt kuching belum pn cari lg..ni mmg kerja gila..dah la cuti sekolah..pengsannnn..*kupu-kupu comel mula lah bermain2, bergurau-senda dlm kepala ni"..sampai termimpi2 baju apa nk pakai nnti..

..So..dlm keadaan kelam-kelibut tu, malam semalam Azimah dengan drastiknya buat keputusan.."Esok! mesti pegi cari baju!! x kira..kena dapatkan jugak esok!"..ahahaha..perangai lama da kembali..hanya keluarga dgn tunang tercomel jer yg tahu perangai Azimah yg satu ni..tuk mencantikkan cerita..ada butik kat Maju Junction ni...da lama dah sy duk jeling2 butik ni..tp tak berani nak masuk..tp semlm ..akhirnya me managed to jejakkan kaki jugak merentasi entrance butik tu..hmm..and..waaa...me really love all the staffs punya layanan..superb!!..mmg pandai diorang memancing hati dan jiwa sy..and...dush!!! siap sepasang baju pengantin for both lelaki dan perempuan..lengkap dengan kasut yg akan dijahit manik2 yang berkilau tu sekali..hikss..Alhamdulillah..setel keja..x payah pening2 lagi..and the price was sooo reasonable..sgt2 berbaloi..

..for the first time ever rasa sgt2 best..hopefully it'll turn out to be the most marvellous outfit..kak sherry kata.."nnti akak touch up lagi dengan manik2.." kasut pun dia akan design ikut apa yang kita nak..bestkan..hmm..saper2 nak tempah/beli baju kat butik ni, boleh la buzz me..sgt2 recommended..yang penting HARGA BERPATUTAN dan CANTIK di mata sy..ermm..so nilah keja gila yang Azimah da buat..in just one day..x payah nak pening2 kepala g survey, berkenan n terus grab..(Baca : nasib baik ATM bergerak kata, nnti abg masukkan duit..Alhamdulillah..)..that's me then..:)..hehe..anyway..**THANX alot kak juju for the recommendation...sy sgt suka..sorry coz x sempat nak amik kak juju td..nnti kak juju dtg wedding sy kat kuching nnti yer..**

masih ada satu lagi yang belum setel..BORANG NIKAH..waaa..kepala pening kembali..hehe..


~...love..satisfaction..pleasure..~


No comments:

Post a Comment