Monday, March 15, 2010

..A fairytale..

...Alhamdulillah..me having a very great weekend baru-baru ni ..rasa mcm dkat dalam dunia fairytale jer eventough x sempat nak pegi tengok citer Alice In Wonderland (Baca : mmg xda hati sgt nak tgk pun coz some people say citer ni x best sgt..hehe)..~dia datang~..as usual mmg aktiviti kami penuh..menghabiskan masa dengan sepenuhnya..hikss..sgt seronok!!

11 Mac 2010

7.45 pm, right after solat Mahgrib terus shoot g airport..huhu..mmg menyeramkan bila meredah waktu malam ke LCCT..haiyakss..kutabahkan jua hati..

12-15 Mac 2010

Dia kata "hmmm..mcm nak g survey kamera lah.."..jawapan sy.."abg nak g survey ker nak beli terus..hiks.."..dia pandang dengan senyum penuh makna..mm..dah tahu dah apa jawapan dia..hehe..thanx to zura for the info..kami pun berangkat lah ke Ampang Park..and start surveying..


lastly, jumpa kedai Fotokem pakcik Liu ni..ahaha..we managed to buy Nikon D5000 with cheapest price (compared to other nearby Photoshops lakan)..Alhamdulillah..and again thanx to azura for the help..then..bermulalah hari2 kami gila bergambar..ala2 jakun pun ada..hehehe..

Location 1 : Pak Li kopitiam, Shah Alam



Location 2 : Butik Pengantin Fidz, Plaza Alam Sentral (gi fitting baju kahwin..yaaa..kena buat baju baru..hikss)







Location 3 : The Gardens, MV (aktiviti menge'pow' mr Fiance..;)..)




Location 4 : Pasar malam, Sungai Besi (nak masak ketam..yea!)




Location 5 : The Mines, Seri Kembangan


Location 5 : KLCC (sedih..esok dia sudah nak balik..tp sempat je g klcc for the sake of taking pictures..isk..isk)









hmm..dan kini..dia sudah pulang..abis dah aktiviti kami..:(..*may u have a very safe journey abg*..dan hari2 saya seperti biasa kembali..tepat jam 7.19 am td, sy selamat smpi di ofis n terus ber'blogging'..just a little of sharing..ok then..MARI KITA BEKERJA pulak..


~..blissful weekend..~


No comments:

Post a Comment