Wednesday, March 3, 2010

..hanya mampu menghela nafas..gembira!

..waaa...lama betul x update blog..malas..malas..malas..skrg da rajin sikit..apa lagi mcm2 benda duk lam kepala..byknyer yang gembira..tp xtau lah kenapa..dlm kita gembira, ada juga org yang *x gembira..dlm erti kata lain..*suka berkata2 nista di atas kegembiraan org lain.

..susahkan..ingatkan bila kita x campur urusan org lain (sbb mama da pesan b4 ni, jgn campur dgn *org2 yang suka mengumpat), org lain pun xkan campur urusan kita..tp..mulut org..siapa yg boleh tutup kan..kadang2 terfikir jugak..*diorang ni da xda keja lain agaknya..sumtimes..teringin jer nak bagi sebijik PENAMPAR..tp sbb ada rasa hormat sesama manusia, hasrat *baik tu terpaksa la dipadamkan..so *please la..mind ur own business*..hal sendiri pun x terurus, hidup sendiri pun x terurus, silahlah jangan nak merajinkan diri *menguruskan hidup org lain..*SY X KACAU HIDUP ANDA, SO PLZ..*..

bak kata org..Facebook aka FB tu ibarat Blog Pendek untuk dikongsi bersama rakan2 (Baca : apa yang diluah atau ditulis di ruang status bukan dituju utk org2 yang suka berkata nista)..jd kenapa perlu amik port..buatla hal sendiri..x payah busybody nak tahu dan nak menjadikan bahan umpatan dengan org lain..sekali lagi diulang *plz, mind your own business, uruskan urusan anda2 yang x selesai lg tu..

apa2 pun..sy berterima kasih kepada mereka2 yang suka berkata2 nista itu..Alhamdulillah..sedikit pun x mencacat-celakan hidup sy..i'm happy..as always..terima kasih kerana memberi sedikit iklan dlm hidup sy..kdg2 seronok jugak jd org popular ni..hidup sy cukup sempurna skrg..mungkin2 mereka2 ini perlu menyempurnakan hidup mereka2 ini dahulu..then kita tgk dan lihat..what goes around comes around beb!..ingat tu..

~adios..~


No comments:

Post a Comment