Thursday, November 27, 2008

Secret Recipe~The Evil Waitress..

it's been 2 days x blogging..saja nak restkan minda..:)..but then terjadi jugak kejadian yang x best semlm..baru jer nak cool down..so people..'PLZ DUN EAT, DROP BY OR WUT SO EVER @ SECRET RECIPE, KAT ENTRANCE SOGO..'..sgt x profesional n rude..nak dijadikan cerita..kami sampi situ about 1.20 pm kot..4 of us masa tu..ila, aisyah, me n zura..konon2nya nak release tension n bersuka ria..tambah2 plak ila (si ibu mengandung) teringin nak mamam tom yum kung, kena la penuhi kan..tp ee geramnya...dah la makanan lambat smpi (eventhough masa kitorang sampai tu org x ramai lg)..tiba2 ada pulak sorang pompuan ni (waitress kat situ) tersgt rude..CIK LIZA yer nama dia..kita punya la tanya dia elok2, lembut lagi..'ice lemon tea saya mana yer, nasi pun dah nak abis ni..'..then CIK LIZA tu blh jwb 'Tunggulah!! Dah fire kat kaunter!!' dengan nada menengking n berjalan..which is soooooo wrong...x patut waitress kat secret recipe layan customer mcm tu..then ada makcik kat blkg kitorang pun terkena jugak jeritan dia yang mcm Pontianak menjerit tu..

so kawan2 berhati2lah dgn this girl..buat sakit hati jer nnti..patutla secret recipe ni duduk kat entrance jer..sbb layanan dia mmg x bagus..n servis pun lambat..40 minit tunggu baru dapat mkn Fish n Chips..sampai ke hari ni masih rasa lagi geram tu..walaupun semlm dah lepaskan kat kawan dia yg jaga kaunter..padan muka..org mcm tu elok keja kat stranded island jer..sbb suka sgt menjerit, bolehla berkawan baik dgn 'penghuni2' kat island tu..hehe..

hari ni ada futsal..tp x boleh nak gi..:(..ada komitmen lain la plak..tp esok for sure dapat pegi..lama dah x hang out dgn kawan-kawan JPS yang lain..so see you all guys @ tarbush..

nak cakap jugak..hari ni rasa seronok sgt..tp xtau kenapa..hehehe..harap2 hari2 yang seterusnya pn mcm ni..oppsss...agaknya terlebih makan coklat kot...almost 4.30 pm dah..x sabar nak balik n tido..tata then..

No comments:

Post a Comment