Saturday, November 22, 2008

My Best Friend's Wedding..

;)..just came back from my bestest friend's wedding. the reception was held dekat Dewan Kastam, Kelana Jaya..anybody wants to make a reservation?? cantik jugak dewan tu..A bunch of congratulations to Ramlah & Zaki..Semoga bahagia hingga ke anak cucu..honeymoon kat mana ekk??hehe..Here some pics yang sempat snapped td..bcoz semua sibuk nak merakamkan saat manis dengan pengantin..


The arrival of the pengantin lelaki & perempuan..


Sama cantik n sama padan..gosh!semua terkejut coz ramlah dah kurus..
apa rahsia ek??nnti jgn lupa bagi petua.



Ramlah & her husband, Zaki..Wish ya Selamat Pengantin Baru..
next year selamat menyambut baby dah kot..hikss..



Us..me, aisyah n kakjuju..the bakal2 pengantin..hehe..insyaallah..


ermmm...cantiknyerr kek nie..too beautiful..too sweet to eat...







Very happy for both of them..bila dah pegi majlis kawin, mula lah balik berangan..hehe..colors of baju pengantin (baru bukak majalah wanita keluaran Nov, got few pics of baju pengantin by Man Kajang..really nice outlets, then telah berkenan pada yang satu tu purplish gold, sgt sweet...but then, nizam wants it to be white..putih pn ok lah..)..ahaks..but again mama kata color hitam pun nice sbb xda org pakai lg..(yer kerr..ataupun sbb anak dia ni 'dompot')..hehe..wtv..seronoknya tgk org kawin..ni yang x sabar ni..tp bersabar tu kan separuh dari IMAN..who knows berkat kesabaran kita, majlis kita nnti lebih dirahmati dan sempurna..okies..will continue later, coz belum solat Asar..really missed my nizam..hehe..semoga sihat walafiat hendakNya..

No comments:

Post a Comment