Thursday, November 20, 2008

Thursday Blues..

here i am again..feels so lesu today..i woke up at 4.50 am this morning,xtau sebab apa..but i guess maybe sebab mimpi yang sgt x seronok..at 6.45 am dah sampai ofis..tp nak dijadikan cerita..baru jer nak baca news, tiba2 dah ada keja..like i said before, 'kalau ada keja, bertimbun2 dia dtg'..stress betul pagi ni..hehe..but then, hv to swipe away those feelings, nnti buat keja pun salah jer..so my motto for today..again..'bekerja dalam senyuman, supaya jiwa lebih tenang'..:)..

really missed my family..especially adam..hehe..mcmana la rupa dia da xda gigi..most of the thing is, really missed my nizam, masuk hari ni dah 3 bulan lebih x jumpa (even though still blh dikatakan x lama)..

btw..life has to go on..work must be done coz today pengarah nak by this evening..pengsan la makcik sorang ni..'strive for the best!' ..will luahkan persaan lagi afterwards..see ya again!..

No comments:

Post a Comment