Monday, November 24, 2008

Tercipta Untukku..

Menatap indahnya senyuman diwajahmu
Membuat ku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya cinta terindah
Saat kau peluk mesra tubuhku

Banyak kata
Yang tak mampu kuungkapkan
Kepada dirimu

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Kuslalu milikmu
Yang mencintaimu
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Kuslalu milikmu
Yang mencintaimu

~First time dgr lagu ni masa 4th year kat USM dulu..n sampai skrg pun masih suka lagi dgr..bcoz of the lyrics..sgt terkena dgn kehidupan seharian..:)..manis, pahit, asam & masin semua ada..hehe..just came back dr hospital td..i was diagnosed high blood pressure..hopefully ni temporary jer..but lately mmg byk tekanan pun, apa lagi duduk kat KL ni sorang2..waaa...kan best kalau ada org kat sebelah..hehe..tp xper, coz td ntah mcmana kak raja ter'informed' kat En Latib bout my drastic condition, then En Latib pn berazam tuk mengurangkan beban kerja..n yg bestnyer dia volunteer tuk jd good listener to me (hahaha..sambil ketawa pengakuan ni dibuat..just joking jerr)..ni gara2 kak raja ni pecah rahsia..hehe..hari ni mcm nak rest jer rasa coz kepala dh rasa berat balik..dunno why, harap2 x jadi mcm semlm, smpi rasa ada gempa bumi..coz rumah pun nampak bergoyang2..takut jugak bila pk balik, x pasal2 blh tumbang..mom pesan dun eat alot..skrg da kena pantang..ermmm..so..ayam n daging pn xleh makan..:D..semua terkejut sbb muda2 lagi dah dijangkiti virus darah tinggi ni..jatuhla saham lepas ni kan..(ni chelong yang ckp)..hehe..mm..need to rest now..really hope lepas ni dikurniakan kesihatan yang baik..InsyaAllah..

No comments:

Post a Comment