Tuesday, December 23, 2008

MnM's..


~The Curve~ just came back from tht shopping mall..x shopping apa pun..tujuan gi the curve nak beli 2nd edition of twilight ~New Moon~ but then, abis la plak..baru jer last friday ternampak atas rak, cepat pulak dia abis..mmg hot stuff btul novels dr stephenie meyer ni (lupa plak spell nama dia, xperlah, janji bunyinya sama)..thanx to aisyah coz sudi menemani..hehe..kalau dulu2, takut sgt nak g the curve coz rasa mcm 'jauhnyaaa'..nasib baik ada kak aisyah, baru realized punya lah dekat..'bout 10 minutes jer dr office guna penchala link..so lepas ni it'd be 2nd Venue tuk hang out time lunch ~The Curve~

Rite now, tgh mamam coklat seperti gambar yang dilampirkan..waa..nyaman mmmm (hehe..) ada lagi satu lam peti simpanan..esok plak mamam..suddenly teringat nizam kata..~ Girls are just like eating M&M's..the colors outside may be different but still, the taste inside is always the same..~mmm?? apa meaning tuu??

really can't wait for tomorrow..nak balik rumah ayah n mama n hav a very good rest..seems like my whole past weekends really tiring..xsabarnya nak main dgn ~cutie pie adam~ n ~notty-notty amir~but then for sure kena singgah ..'co..co' (perkataan yang adam selalu sebut, which is meant for Jusco) tuk beli toys kat diorang dulu...as usual amir will ask for his HOT WHEELS..and adam may ask for 'alan-alan' (which is 'jalan-jalan')..it's heaven to have those 2 boys @ home..time diorang ok..time bila dua2 melalak, mcm nak pengsan rasanya..

okay then.. HAPPY HOLIDAYS GUYS!..dun forget to drive safely..kita jumpa lagi after new year..HAPPY NEW YEAR TOO!..

p/s : ..bila nak celebrate new year sama2 ni..ermm..

No comments:

Post a Comment