Tuesday, December 16, 2008

bla..bla..bla..

just finished my SKT..xtaulah mcmana dinilai nnti ..hopefully he will have a very36 good heart by the time he evaluates me..waa..scary betul..it has been 10 days since i updated my blog..hari ni baru ada mood..:)..can't wait for this thursday (it's a G-Day)..hari gaji maa..bulan ni penuh dengan perbelanjaan..went to kelantan, abis dlm 500 (beli baju batik dengan tudung)..b4 that g kinokuniya (as usual), confirm abis dekat2 200..(me..mmg gila english novels)..kebetulan ada sale plak kat isetan, sempatla shopping baju, but then mmg sgt berbaloi coz beli 3 baju seed x smpi pn 100..(sesapa xda kad isetan, blhla pinjam..sbb sales kat sini mmg best)..pastu g topshop (tempat kakak amirul AF keja-ezzu) beli gik lagi satu baju tp xtau bila nak pakai...hajat asalnya nak cari cap tuk nizam sambil bertegur sapa , tup tap tup tap, terbeli barang2 tuk diri sendiri..hehe...nasib baik simpanan dah tolak gaji siap2..hehe..kalau x, mcmana nak kawin nie..;)..hopefully, xda lagi perangai 'memboroskan' diri for next month..ingat pesan ayah..'jimat2 la sikit'..


pejam, celik, pejam, celik..xlama lagi da nak masuk tahun 2009..agak2nya dapat x status ni bertukar dr 'single' ke 'married'..kalau termakbul doa n berkat usaha yg gigih..insyaallah, semuanya akan berjalan dgn lancar..harap2 mcm tu la kan..hehe..so kepada kawan2 yang nak mengakhiri zaman bujang next year, sila maklumkan yer..supaya tarikh kita x clash..hehe..

people i missed the most :


..my family..

my cutie pie..adam....kaknor rindu sgt nak dgr adam angkat phone..'aloo'

my niece..zara sofea..eventhough bila zara nangis satu taman blh dgr, zara still comel..

my loved one..hopefully we will be together (married of course) till the end of our lives..may year of 2009 brings joy and happiness for both of us..


Laparrr..gi mamam dulu...menu for today..iced milo..



No comments:

Post a Comment