Saturday, January 3, 2009

HAPPY NEW YEAR..

Few things that i REALLY have to do in year of 2009..

1) Losing weight ~ really need to lose my weight..dah terfikir for quite sometimes mcmana cara yg plg effective..mm...mcmana nak effective if setiap hari x tinggal nasi..hehe..but 4 this year, HAVE to..blh ke turun 10 kilo in 3 months? Hope soooooooo...

2) Be a good 'cook'er ~ Truly, mmg x gemar memasak, tp sgt suka mengemas..hopefully this year dapat achieve in activity yang x digemari tu..baru nak start kumpul recipes yang best2..

3) Wise spender ~ kena kurangkan hormon 'shopping'holic dlm diri..from now on, kena jd window shopper jer..few shop lots yang kena avoid ~kinokuniya, borders, topshop, shoes outlets and etc..byk sgt..~

4) GET MARRIED ~ waaaa...in just a few days, i will be 26 years old..dah lebih suku abad da umur...kalau org2 dulu2 kata, da nak masuk era andartu kot..isk3..hopefully tahun ni dapat menamatkan zaman bujang..hehe..mm..byk btul perkara yang kena list down..yg x bestnyer kena masukkan amount skali..still x cukup lg, but then harap2 blh achieve within few months ni..takutnyaaa..urmm..ABG, DUIT HANTARAN DA CUKUP X NI??..hehe..

5) STILL a good daughter to my parents and a BETTER sister to my siblings ~ lots of loves to my family.. all of u will always be in my heart no matter what happens..i love all of u!

Those are few things yang tgh bermain di minda skrg ni..maybe akan ada lagi benda yang perlu di list down afterwards..SEMOGA SEGALA YANG DIRANCANG TAHUN NI AKAN JADI KENYATAAN..INSYAALLAH..:)..

No comments:

Post a Comment