Tuesday, February 10, 2009

Tiring Day..

waa...mcm dah lama sgt x update blog ni since mmg xda event yang best..hari ni mmg sgt memenatkan..the worst day ever in 2009 rasanya..pukul 6.45 ptg baru dapat gerak dari ofis, (coz out of sudden, BPKor nak plak senarai tuk Rangsangan Ekonomi Kedua, eventough dateline dia sepatutnya on this friday), n reached home around 7.45 pm..mana x nya, jammed teruk sgt kat depan jalan istana tu..stress btul dlm kereta..ditambah pulak baru lepas telan ubat selsema dengan batuk..aiyayaya..really not in a good condition tuk drive keta..

keja punya keja..sampai x sempat lgsg tgk handset..by the time i reached home, tgk2 ada 4 missed calls dr future hubby, 2 missed calls dr my auntie, 6 messages from future hubby then again 2 messages from my auntie (dah berpakat agaknya dua2 ni)...hehe..actually diorang risau coz slalunya around 5 pm dah smpi rumah, dah start calling2 diorang ni..

will try to sleep early today..rasanya weekend aritu x mcm cuti2 rehat pun, still jugak bekerja..government servant la katakan..kalau translate ke bhs melayu pun, dah jadi 'org gaji kerajaan' kan..hehe..okies laa..need to refresh myself..penatnyaaaa...chow then!..

No comments:

Post a Comment