Thursday, May 7, 2009

~..Main Kuiz Sampai Terkuis-kuis..~

  1. 1.kau tengok cermin sebelum ke kelas?
  2. 2.berapakah severity jerawat di muka kau
  3. 3.bibir kau tebalkah?
  4. 4.anda bersihkan LCD laptop menggunakan liquid cleanser?
  5. 5.pernahkah kwn anda kata anda comel?
  6. 6.nak tanye ape lg..pilih je la jawapan ni
  7. 7.soalan terakhir. adakah anda terima keputusan kuiz ini seadanya?
Ni adalah antara kuiz yg ada kat facebook..kadang2 lucu yang amat..soalan ditanya xda kena-mengena pun, tp jawapan dia..wewewewe..*betullah*..antaranya..Bakal suami anda bermula dengan huruf *M*..Anda akan berkahwin pada umur *23-29*..Anak anda adalah seramai *6 orang* <--- (yang ni walaupun belum lagi, tp macam boleh budget jer)..Boyfriend asal dari *Sarawak*..adakah ini suratan atau kebetulan?? Hanya org yang cipta kuiz sebegitu rupa jer yang tahu kesahihannya..lucu jak! And soalan di atas ni tajuknya seberapa comel kah anda? And the result is...*u need a plastic surgery*..cett..nampak sgt org buat kuiz ni jealous..kekekeke..

No comments:

Post a Comment